Jdi na obsah Jdi na menu
 


6. 12. 2017

Prosinec 2017

m7.jpg

         V pondělí 4.12. jsme se zúčastnili okresního kola házené. Z naší třídy družstvo školy   reprezentovali  Petr T., Tadeáš T. Martin S., Kryštof J. a David K. Házená se konala ve sportovní  hale Bios.  Přestože  jsme jednou prohráli, ostatní vítězství nám zajistila postup do krajského kola, které bude v lednu.

zapsal David K.

 
 
 
m20.pngV úterý 5. 12. jsme jako deváťaci dělali čerta, anděla a Mikuláše dětem z 1. stupně. Byla to velká legrace, ačkoliv naše masky byly dosti strašidelné a některé děti se nás bály. Nejvíce se nám líbilo, že jsme se mohli vyhnout vyučování a mohli všechny zamazat černou barvou.
zapsala: Amálka Č.
 
 
 
 
 
 
 
 
Ve středu 13.12. se Julie Č., Kryštof J. a Lukáš H. zúčastnili soutěže "Mladý chemik". Všem se velmi dařilo, Julie se umístila na 11. místě, Kryštof na 14. a Lukáš na 37. místě. Julie s Kryštofem postupují do dalšího kola soutěže.
zapsala Julie Č.
 
 
 

Ve středu 20.12.2017 jsme jako každý rok touto dobrou vyrazili do haly Bios na tradiční vánoční turnaj ve florbale. 

Naše třída hrála v základním kole celkem 4 zápasy (s 8.C, 6.B, 8.B, 8.A), ve všech zvítězila a nedostala ani jedinou branku. Postoupili jsme do semifinále, kde jsme se utkali s 9.A, nad kterou jsme vyhráli     2 : 0 a postoupili do finále, ve kterém jsme porazili 8.A. Všechny zápasy jsme vyhráli získali jsme opět 1. místo a neobdrželi žádnou branku, za což děkujeme Davidu K., který byl vyhlášen nejlepším brankářem. Nejlepším hráčem a střelcem byl vyhlášen Petr T. Celé družstvo získalo putovní pohár, medaile a diplom. Složení našeho týmu: David K., Petr T., Láďa N., Ondra J., Martin S., Tadeáš T., Kryštof J., Bára V., Verča K., Bára K. a Štěpánka D. 

zapsalyVerča K. a Daniela K. 

 

 

 

Poslední školní den tohoto kalendářního roku půjdeme na filmové přestavení "Ztracené město Z", pak si užijeme vánoční besídku a rozdáme si dárky. 

Přejeme všem krásné prožití vánočních svátků a šťastný a úspěšný nový rok 2018.