Jdi na obsah Jdi na menu
 


7. 2. 2017

Leden 2017

Lyžák

Letos se lyžák konal 9.1. – 14.1. 2017. Příští rok se bude konat lyžák, myslím, od 13.1. do 20.1. 2018, tak ten, kdo letos nebyl, tak ať se přidá, protože to tam je bombaaa. Sice se nám den příjezdu moc nepovedl, ale i tak jsme si to užili.

V den příjezdu musel dát každý ruku k dílu, abychom se vůbec dostali s kuframa na naší Černou boudu. Po nějaké době se to nakonec povedlo a my jsme si mohli s velkou radostí vybalit věci z kufrů. Pak jsme šli v šest hodin na večeři a v půl osmé jsme měli sraz na zahájení lyžáku a na hraní společenských her, mezi které patří i nám známá POKLICE. Já jsem ji ze začátku hrát nechtěla, ale pak mě přemluvili a docela mi to i bavilo. Ten kdo neví, jak se to hraje, ať jede příští rok s námi. Druhý den ráno jsme se dopoledne rozdělovali do 5 družstev. Každý den jsme lyžovali a každé družstvo bylo dvakrát na běžkách.

Jednou jsme šli všichni na Kolínskou boudu, kde jsme si mohli něco koupit. Ve čtvrtek a v pátek byly závody. Ve čtvrtek byly sjezdové závody a v pátek běžky.

V pátek večer bylo vyhlášení obou závodů. Bára V. se ve sjezdových závodech umístila na 1. místě. Verča K. byla na 2. místě v běžkách. Pak následovalo vyhlašování nejuklizenějších pokojů. Každý pokoj, kde byl někdo z naší třídy, vyhrál.

O poledním klidu jsme si zabalili věci na cestu domů. V sobotu byl budíček v 6:30 a v 8:00 na nás čekal autobus.

Všichni jsme nastoupili na cestu domů, zpět do reality. Tam na nás čekaly různé povinnosti a škola.

napsala: Štěpánka D. a Verča S.