Jdi na obsah Jdi na menu
 


19. 3. 2017

Březen 2017

Dne 2.3. 2017 jsme se ve sportovní hale BIOS zúčastnily krajského kola v házené. Naší třídu reprezentovaly 4 dívky: Bára K., Verča K., Štěpa D. a Bára V.

Družstvo dívek porazilo všechny školy, až ve finále podlehlo základní škole Řevnice. Nakonec jsme skončily na 2. místě a postupujeme na kvalifikaci o republiku, která se koná v Jičíně.                           

                                                               zapsala Verča K.

 

 

 

Dne 29. 3. se dvě naše žákyně Bára K. a Verča K. zúčastnily krajského kola v basketbale. Družstvo dívek skončilo na krásném druhém místě a postupuje na kvalifikaci o republikové kolo, která se bude konat 11. 4. v Jičíně, kam pojedou bojovat o postup společně se svými fanoušky.

zapsala: Verča K.

 

Vinařice – terénní cvičení

Ve čtvrtek 23. března jsme jeli se třídou na školní výlet do Vinařic. Pohybovali jsme se hlavně v okolí Vinařické horky. Měli jsme za úkol chodit sami ve skupinkách, cestou označenou na mapě, až k cíli. Cestou jsme měli najít stanoviště označené na mapě a najít tam zadání úkolů, které jsme následně plnili. Potom co jsme dorazili do cíle, prezentovali jsme naše poznatky ostatním.

Po skončení této akce, paní učitelka rozhodla, že zpět nepojedeme autobusem, ale půjdeme pěšky. Začali jsme protestovat kvůli bolavým nohám. To paní učitelku neodradilo a šli jsme zpět pěšky. Cestou jsme se zastavili na hodinovou prohlídku dolu Mayrau. Všem se tento netradiční den líbil.

zapsala Štěpánka D.